Reštaurácia je otvorená pre každého a radi vám zorganizujú romantickú večeru, posedenie s priateľmi, rodinnú oslavu či krstiny. Súkromná spoločenská miestnosť s kapacitou 50 osôb tvorí ideálny priestor na akúkoľvek vašu akciu. Bonusom je detský kútik a kompletné audio-video vybavenie priamo v miestnosti.

Ak by ste pre svojich kolegov radi zorganizovali koncoročné posedenie, okrem tých tradičných vianočných s kopou rezňov a punču, majú pre vás v Bernard Pube pripravené aj posedenia v štýle októberfest. Tešiť sa môžete na tradičné jedlá ako pečený bôčik, grilované kuriatko, pečené kolienko, weisswurst či sladký kaiserschmarrn. K tomu si určite vyberiete zo širokej ponuky nepasterizovaného Bernarda – Bernard 0°s čistou hlavou, Bernard 10°, 11°, 12°, 12° tmavá či osviežujúce grepové nealko.

Filozofiou reštaurácie je ponúkať hosťom špičkovú gastronómiu. Nenechajte sa preto zmiasť slovom „Pub“ v názve, pretože tu nájdete skutočne vynikajúcu gastronómiu tvorenú pod dohľadom šéfkuchárov Paľa a Štefana.
Ako sa dostalo pivo Bernard na Liptov?
Práve koncept pivovaru Bernard zaujal majiteľov reštaurácie natoľko, že sa rozhodli pre franšízu s touto českou značkou. Zaujímavosťou je, že majitelia sa k značke Bernard dostali viac-menej náhodou. „Vedeli sme, že chceme skvelú kuchyňu a skvelé pivo, no na Slovensku sme v tom čase nenašli dodávateľa, ktorý by nás oslovil.“, hovorí riaditeľka rezortu Tereza Tkáčová. Následne dostali majitelia tip na pivovar Bernard a po návšteve bolo rozhodnuté, keďže ich koncept franšízy veľmi zaujal. To bolo v roku 2018 a už o dva roky na to dokončili reštauráciu spolu s celým rezortom Maladinovo.

Celková kapacita reštaurácie je s terasou takmer 200 osôb a stále je prvým Bernard Pubom, ktorý vznikol na Slovensku.
Pre ubytovaných hostí aj pre Liptákov
Do Bernard Pubu si chodia na výbornom jedle pochutiť nielen hostia ubytovaní v Maladinove, ale taktiež obyvatelia Liptovského Mikuláša. „Naši hostia sa u nás stravujú najmä na raňajky a večere, cez obedy spoznávajú krásy Liptova.“ A práve preto šéfkuchári pripravujú aj denné menučka vo vysokej kvalite, na ktoré chodia Liptáci. Tí si sem zvykli chodiť aj na obchodné a pracovné stretnutia, keďže reštaurácia ponúka príjemnú atmosféru a vždy dostupné parkovanie.

V reštaurácii nájdete typické jedlá k pivu, niečo tradičné slovenské, ale tiež modernú gastronómiu. „Na dennom menu sa naši šéfkuchári vedia vyšantiť, radi skúšajú menej tradičné kombinácie, ktoré naši stáli hostia oceňujú,“ hovorí Tereza Tkáčová. Čo je ale najobľúbenejším jedlom v Bernard Pube? Jednoznačne halušky, vyprážaný syr a pivný guľáš. A s Liptov region kartou tu získate zľavu 10% na celý účet.
