Štvrtok, 19. september, 2019 | Meniny má Konštantín

Načítavam, moment...
Momentálne nie ste prihlásený

Herczeg, muž, ktorý dostal halušky do reštaurácií a zo salašov urobil atrakciu (Späť na článok)

Pridajte priamu reakciu k článku


Hodnoť:   mínus indicator plus

Hm,

nečudo ... socializmus v praxi minulého storočia ... teraz iné garde, v podobe 12 ročných výsledkov strany Smer ... :)
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

Asi tak, ako píšeš.

Ak v socializme niekto vytŕčal, priklepli ho na úroveň ostatných, alebo ho rovno zavreli. Všetci si museli byť rovní, len komunisti boli rovnejší.

Dnešní novodobí boľševici za 12 rokov vytvorili tých rovnejších z "našich ľudí". Vlastne sa nič nezmenilo, akurát schopnejších nezatvárajú, len z nich vyciciavajú a vykrádahú, koľko sa dá.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Pisateľku článku by som chcel poopraviť - správne znenie mena spomenutého pána Šlávku je Šlauka.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Správny človek žijúci v nesprávnej dobe.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Veľmi zaujímavý článok. Osobne mi ale chýba informácia, ako to s p. Herczegom skončilo - predpokladám, že ho z toho väzenia neskôr aj pustili.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

halusky su jedinecne

neviem ci niekde na svete existuje ine jedlo, ktore vyzera aj chuti akoby ho niekto uz zjedol a potom vratil.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

Tak to si ešte nejedol skutočné halušky. Nie všetko, čo vidíš v reštauráciách s názvom halušky aj haluškami je.
O haluškách na Slovensku platí to, čo o cestovinách v Taliansku. Najlepšie je ich jesť doma spravené.
Inak mnohí Slováci ani netušia ako chutí skutočná čistá a vyzretá ovčia bryndza..... Aj keď sa hrdia, akí sú Slováci a ako im bryndza chutí. Ostrá chuť tej skutočnej by ich možno šokovala - niekoho v dobrom, niekoho v zlom. Väčšina je naučená na nevýraznú obchodovú chuť.
 
Hodnoť:   mínus indicator plus

 

V tej dobe bolo viac takýchto ľudí.Klobúk dole pred nimi.
 


Prihláste sa

(?)
 


Ďalšie možnosti
Zoznam diskusií

Registrácia
Zabudnuté heslo
Kódex diskutujúceho

Už ste čítali?